Turun Riento ry ja Q Medi Europe Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyö- ja varainhankintasopimuksen verkkokaupasta

Sopimuksen mukaan Turun Riennon kotisivuille tulee seuran oma terveyden- ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Se on suunnattu erityisesti Turun Riennon jäsenille, sillä seuran sivujen kautta rekisteröityneet verkkokauppa-asiakkaat saavat tuotteista seuran neuvotteleman alennusedun. Lisäksi Turun Riento saa sovitun osuuden tuotteiden myyntituloista.

"Seuran oman verkkokaupan tuotteet ovat sellaisia tuotteita, joita ihmiset ostavat jo nyt vaikkapa luontaistuotekaupoista tai marketeista. Toivommekin, että Turun Riennon jäsenet innostuvat tästä uudesta mahdollisuudesta tukea seuran toimintaa yksinkertaisesti vain hankkimalla siis jo ennestään tuttuja valmisteita", sanoi Q Medi Europe Oy:n myyntipäällikkö Krista Öhblom.

"Lähdemme tähän yhteistyöhön suurin odotuksin, sillä tämä on seuran kannalta helppo ja yksinkertainen varainhankinnan muoto. Riennolla on kaikkiaan noin 500 jäsentä, joten uskon että saamme merkittävän summan toiminnan tukemiseksi vuodessa.", totesi Turun Riento ry:n puheenjohtaja Juho Ojala.