Riennon korisjunnujen valmennuskuviot hyvällä mallilla - valmentajia haetaan vielä B-tyttöihin ja mikroihin

Riennon tyttöjoukkueiden valmentajakuviot ovat hyvällä mallilla ensi kautta ajatellen, vaikkakin luonnollista vaihtuvuutta tapahtuukin jonkin verran. B-tyttöihin ja mikroihin haetaan vielä lisävoimia valmennukseen.

B-tyttöjen kilparyhmässä vetovastuun ottaa Jaroslav Makarov, Pietarin urheiluakatemiasta valmistunut liikunnanopettaja ja koripallovalmentaja. Mukana tiimissä jatkaa Matti Lähteenmäki, sen mukaan miten laivastosta aikaa liikenee, sekä fysiikkavalmentaja Henrik Johansen. Tähän ryhmään haetaan vielä yksi tai kaksi valmentajaa täydentämään valmennustiimiä. Nuoremmissa ikäluokkajoukkueissa on valmennustiimit lähes valmiit ja samat vastuuvalmentajat pääsääntöisesti jatkavat. Uusien mikrotyttöjen (-99-00) ryhmään etsitään vielä yhtä valmentajaa.

Oletko kiinnostunut valmentamisesta Turun Riennossa?

Riennon korisjoukkueissa on 2-4 henkilön valmennustiimit, jotka yhdessä suunnittelevat toimintansa ja tavoitteensa. Tiimin sisällä valmentajien panokset vaihtelevat, joku on mukana useita kertoja, joku yhden tai kaksi kertaa viikossa. Kun on paljon tekijöitä, ei tehtävä sido liikaa.

Maksamme valmentamisesta kulukorvauksia, ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan valmentajana tai ohjaajana Turun Riennossa, ota yhteyttä ja kuulet lisää. Lisätietoja seuran toiminnasta löydät myös netistä: http://turunriento.fi/koripallo.

Nuorisoryhmän pj. Tuula Madekivi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-835 0453